Visita Virtual
per Allotjaments Turístics

Veure tots els serveis
M'interessa

Tens dubtes? Truca gratis al

900 000 000

Servei de Visita Virtual per a Allotjaments Turístics

Què inclou?

  • Parlarem dels seus objectius comercials i com la solució virtual pot millorar les seves operacions actuals i oferir noves oportunitats
  • Durem a terme la sessió un dia i a una hora programades i podem completar la sessió quan hi hagi menys persones a la seva ubicació
  • Després de la sessió, processarem el contingut per crear l’experiència virtual
  • Podrás indicar punts calents que ajuden a ressaltar les característiques clau de la propietat d’una manera interactiva i atractiva.
  • Afegirem les els punts calents que hem discutit per ressaltar la singularitat de la ubicació. Podeu revisar els recorreguts i sol·licitar canvis.

Avantatges

  • Sorpren a propietaris demostrant que pots crear contiguts i experiencies úniques per comercialitzar els seus inmobles.
  • Els portals inmobiliaris destaquen les propietats amb mes contigut i una visita virtual es el mes important
  • Els interessats en les propietats podran veure el seu futur de una forma més fàcil
  • Tindràs una avantatge competititva ja que més possibles clients podran veure una propietat en un dia i les ventes es podran realitzar de forma més ràpida

Quant costa?

* Per a estades de fins a 70 m² aprox.

Informa’t GRATIS

900 000 000

Avantatges de la Visita Virtual per a Allotjaments Turístics

25%

Augmenta les Vendes

60%

Posicionament SEO

45%

Reducció de Costos

80%

Fidelització de Clients

Si et dediques al sector immobiliari, posem a la teva disposició la darrera tecnologia a Marketing Immobiliari.

Com a professional del mercat de l’habitatge, tindreu milers de propietats amb característiques diferents que necessiten una bona presentació, sense deixar de banda la ubicació de l’immoble. L’èxit consisteix a presentar l’habitatge, el local, la nau o l’edifici com una cosa única al mercat.

Visita Virtual per a Allotjaments Turístics 100% Personalitzat

Dins del que coneixem com a Visita Virtual, Recorregut Virtual, Tour Virtual o Passeig Virtual, proposem una sèrie de serveis específics per a necessitats concretes. Si tens una necessitat diferent de la mostrada aquí, contacta amb nosaltres perquè et fem una proposta personalitzada.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Equip professional Visita Virtual 360º

Insta360 X3

Per fer un Visita Virtual 360°, fem diverses fotos panoràmiques, després reunim aquestes imatges panoràmiques per formar un recorregut virtual on l’audiència pugui caminar i visitar els llocs. Per tant, donem gran importància a la qualitat de les imatges panoràmiques. 

Preguntes freqüents

És clar que sí! tenim fotògrafs per el territori espanyol.

Absolutament. Visita Virtual és una plataforma responsive adaptada a qualsevol plataforma digital, navegador i sistema operatiu. Mòbil, ordinador, tauleta…

On prefereixis!, pots fer-lo servir per a la teva pàgina web, xarxes socials, etc.

Sí, la Visita Virtual tour pot visualitzar des de desktop, mòbil i ulleres de realitat virtual.

Els nostres clients opinen

Nota:
9.6


Més serveis de Visita Virtual

Feu que la vostra propietat estigui disponible a qualsevol lloc i permeti que persones de tot el món visitin el seu espai

Tens cap dubte? 🧐